Begrafenis in Zeist, Amersfoort, Utrechtse Heuvelrug, Utrecht en Bunnik

Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer bij u in de buurt? Uitvaartverzorging Van Tellingen verzorgt begrafenissen door heel Nederland. In uw geboorteplaats, woonplaats, of op dezelfde begraafplaats waar uw ouders begraven zijn, of juist in een dorp dat voor u een bijzondere betekenis heeft. Een concrete plek, een laatste rustplaats. Graag helpen wij u om de begrafenis van uw geliefde tot een mooi afscheid te maken.

Wat kunt u verwachten van begrafenisondernemer Van Tellingen?

Begrafenisondernemer Van Tellingen is gevestigd in Zeist, en is dan ook een bekend gezicht in de regio’s Zeist, Amersfoort, Utrechtse Heuvelrug, Utrecht en Bunnik. Anders dan veel andere begrafenisondernemers beschikken wij over twee eigen uitvaartcentra met ruime aula’s in Zeist en in Amerongen. Ons stijlvolle uitvaartcentrum in Zeist beschikt daarnaast over meerdere ruim opgezette 24-uurs kamers. Natuurlijk kunnen wij ook gebruik maken van andere uitvaartcentra, zodat u nooit ver hoeft te reizen om uw overleden dierbare te bezoeken.

Begeleid door één persoon

Als Uitvaartverzorging Van Tellingen vinden wij een passend en persoonlijk afscheid belangrijk. Wij streven ernaar dat de begrafenis precies zo verloopt als besproken met de familie. Vanaf het eerste contact tot de begrafenis wordt u begeleid door één persoon. Zo ziet u de hele week een vertrouwd gezicht.

De week voor de begrafenis

Wanneer u ons belt na het overlijden van uw dierbare maken wij direct een afspraak om bij u langs te komen in een voor u vertrouwde omgeving. Zo kunt u in alle rust kennismaken met de uitvaartleider die u de rest van de week zal begeleiden. Samen neemt u de grote lijnen door en worden de eerste beslissingen gemaakt. Zo kiest u zelf waar uw dierbare wordt opgebaard. Thuis, in het verzorgingshuis of bij een uitvaartcentrum naar uw keuze. Ook kunt u ervoor kiezen om te helpen bij de laatste verzorging of dit in zijn geheel aan ons over te laten. In overleg met de uitvaartleider worden alle mogelijkheden rustig met u besproken.

In de daaropvolgende dagen heeft u dagelijks contact met uw uitvaartleider, zodat de begrafenis tot in de puntjes geregeld is en precies verloopt volgens uw verwachting. Alleen zo kunnen wij er samen voor zorgen dat u later terugkijkt op een mooi en passend afscheid.

Kiezen van de begraafplaats

Niet voor iedereen is het kiezen van de begraafplaats een moeilijke keuze. Zo kiest u misschien voor uw woonplaats, geboorteplaats, of dezelfde begraafplaats als waar uw ouders begraven zijn. Is de keuze voor u nog niet duidelijk, of heeft u behoefte aan meer informatie over een specifieke begraafplaats? Vraag het gerust aan onze uitvaartleider. Zo is bijvoorbeeld niet op elke begraafplaats een aula aanwezig waar u een afscheidsdienst kan houden, of is de aula niet groot genoeg voor het aantal verwachte personen. Graag denken wij met u mee over de meest geschikte oplossing.

Natuurbegraafplaatsen

Voorbespreking

Het is verstandig om van te voren over een uitvaart na te denken. Zo komt u straks niet voor onverwachte beslissingen te staan.

Vraag nu een gratis en vrijblijvend voorgesprek aan.

Aanvragen

Mijn wensenboekje

Leg uw wensen rondom uw uitvaart zelfstandig vast in een ‘mijn wensenboekje’.

Deze kunt u hieronder gratis en vrijblijvend opvragen.

Aanvragen

Neem contact op met begrafenisondernemer Van Tellingen

Door onze jarenlange ervaring als begrafenisondernemer kunnen wij u voorzien van de juiste informatie en meedenken over hoe de begrafenis van uw geliefde, een mooi afscheid wordt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Rouwvervoer Uitvaartverzorging Van Tellingen

Voor rouwvervoer beschikken wij over een zilvergrijze Chevrolet Caprice Classic en een brons grijze Mercedes Huiskamp Glass. Geeft u de voorkeur aan een ander type auto of andere wijze van vervoer? Bekijk onze pagina over rouwvervoer voor meer opties.

Meer over rouwvervoer
Uitvaartkist Uitvaartverzorging Van Tellingen

Op onze website vindt u een ruime keuze aan uitvaartkisten. Bij iedere kist is het mogelijk om een aantal kleine aanpassingen te doen, zoals ander knoppen of bekleding. Bekijk de uitvaartkisten op onze website.

Naar de uitvaartkisten
Rouwkaarten Uitvaartverzorging Van Tellingen

Natuurlijk kunt u een geheel eigen ontwerp aanleveren, maar wij beschikken ook over een ruime collectie aan rouwkaarten. Hetzelfde geldt voor de tekst op de kaart.

Naar de rouwkaarten
Uitvaartbloemen Uitvaartverzorging Van Tellingen

Bloemstukken voor de uitvaart kunt u zelf uitkiezen bij een bloemist, maar het is ook mogelijk om dit door ons te laten verzorgen. Op onze website vindt u een aantal voorbeeldbloemstukken en een aantal bloemenwinkels.

Naar de uitvaartbloemen
Uitvaartbloemen Uitvaartverzorging Van Tellingen

Heeft u zelf niet de mogelijkheid om de kist te dragen, dan kunnen wij u hierbij helpen. Zo hebben wij een vast team van dragers tot onze beschikking. Zij zorgen voor het stijlvol en plechtig dragen van de kist op de dag van de uitvaart. Vraag bij uw uitvaartleider naar de mogelijkheden.