Begraafplaats Brandenburg Bilthoven

Aan de 1e Brandenburgerweg 38 te Bilthoven ligt de begraafplaats Brandenburg. Is er een dierbare van u overleden die hier begraven wil worden dan kan begrafenisondernemer van Tellingen dit voor u regelen. Wij komen bij u langs om alle mogelijkheden met u door te nemen, neem gerust contact met ons op.

Wij staan dag en nacht
voor u klaar

030-6913138

Opbaren in Bilthoven

Opbaren kan thuis, of in een uitvaartcentrum. De overledene kan in het uitvaartcentrum meerdere dagen worden opgebaard met de mogelijkheid voor bezoeken en condoleances. Ons uitvaartcentrum bevindt zich op 10 minuten rijden van de begraafplaats. Klik hier voor foto’s van ons uitvaartcentrum.

Aula

De aula van de begraafplaats heeft ongeveer 60 zitplaatsen. Door de ronde vorm van de aula hangt er al snel een knusse sfeer. De naastgelegen kerk heeft ruim 250 zitplaatsen. In de aula van de begraafplaats kunnen plechtigheden plaatsvinden, desgewenst met orgelspel of mechanische muziek.

Begraafplaats Brandenburg Bilthoven

Graven kopen

Op de begraafplaats kan men een graf kopen of een graf huren. Het is mogelijk voor niet ingezetenen van Bilthoven om op deze begraafplaats begraven te worden

Kerkhof Branderburgerweg

Adres Begraafplaats Brandenburg Bilthoven

1e Brandenburgerweg 38, Bilthoven