Mogelijkheden

Nadenken over de dood vinden veel mensen moeilijk. Vaak is men bang voor de dood, of men wil er niet aan denken hoe het is om een dierbare te verliezen. En als nadenken hierover al moeilijk blijkt, zal een open gesprek over dit onderwerp ook lastig gaan. Toch kan er na een gesprek ook rust komen. Hieronder leest u wat de mogelijkheden zijn bij een uitvaart.

Uitvaartcentrum
Sinds mei 2018 beschikken wij over een nieuw uitvaartcentrum aan de Leeuweriklaan 2 te Zeist. Hier kan uw dierbare worden opgebaard in één van onze 24 uurs kamers. U kunt bezoeken brengen wanneer het u uitkomt. Ook kan in ons uitvaartcentrum een afscheidsplechtigheid en een condoleance worden gehouden. Hieronder kunt u de foto’s bekijken van ons nieuwe uitvaartcentrum..

  • 24-uurs afscheidskamers met eigen sleutel voor nabestaanden
  • Sfeervolle aula voor een afscheidsplechtigheid met 120 zitplaatsen
  • Warme condoleanceruimte
  • Rolstoel toegankelijk
  • Ruim parkeerterrein

Lees meer…

Uitvaartkisten 
Tegenwoordig zijn er veel verschillende mogelijkheden wat betreft de uitvaartkist. Wij werken samen met verschillende leveranciers door heel Nederland.

Bekijk hier zelfgemaakte kisten van Radboud Spruit

Bekijk hier de verschillende kisten uit onze eigen collectie

Rouwvervoer
Ook de mogelijkheden van het rouwvervoer zijn uitgebreid.

Rouwauto Uitvaartverzorging Van Tellingen

Uitvaartbus

Loopkoets

Rouwkaarten
Uitvaartverzorging Van Tellingen heeft een ruime collectie rouwkaarten. De tekst op de rouwkaart mag u natuurlijk zelf bedenken, wij hebben eventueel voorbeeldteksten. Het is mogelijk om een eigen foto op de voorkant van de rouwkaart te plaatsen. Ook kunt u kiezen voor een traditionele kaart zonder afbeelding, van geschept of gehamerd papier. Hieronder ziet u de kaarten met afbeelding uit ons assortiment. Bekijk hier ons aanbod in rouwkaarten.

Uitvaartbloemen
De bloemstukken voor op de kist en er omheen kunt u zelf uitkiezen bij een bloemist naar keuze. In overleg kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Ieder seizoen heeft zijn eigen kleuren. Er zijn veel verschillende rouwboeketten en rouwarrangementen. Lees meer…

Dragers
Als u niet de mogelijkheid heeft om de kist zelf te dragen op de dag van de uitvaart dan kunnen wij u hierbij helpen. Hiervoor hebben wij een vast team van dragers (rond de 25 jaar) tot onze beschikking. U heeft de keuze tussen heren of dames, of gemengd. Zij zorgen voor het stijlvol en plechtig dragen van de kist op de dag van de uitvaart. Lees meer…

Voorbespreking
Je bereidt je voor op…
Als je weet dat de zon ondergaat
Zorg je voor een kaarsje
En trekt een trui aan
Je bereidt je voor op de avond
En de nacht…

Lees meer…