Uitvaartcentrum Zeist

Sinds mei 2018 beschikken wij over een nieuw uitvaartcentrum aan de Leeuweriklaan 2 te Zeist.

  • 24-uurs afscheidskamers met eigen sleutel voor nabestaanden
  • Sfeervolle aula voor een afscheidsplechtigheid met 120 zitplaatsen
  • Warme condoleanceruimte
  • Rolstoel vriendelijk
  • Ruim parkeerterrein

Vrijdag 6 juli 2018 is er van 10.00 tot 11.30 uur een inloopuur, waarin wij al uw vragen kunnen beantwoorden omtrent begraven en cremeren. Wees welkom in ons nieuwe uitvaartcentrum aan de Leeuweriklaan 2 te Zeist. 

Ook in Amerongen hebben wij een uitvaartcentrum. In beide uitvaartcentra kunnen wij de overledene opbaren in de dagen tot de uitvaart. U kunt afscheid komen nemen wanneer u dat uitkomt. Ook is het mogelijk om op deze locaties een afscheidsdienst en/of condoleance te houden.

Omstreeks 1980 is de naam veranderd van “begrafenisondernemer” naar “uitvaartverzorging”. Dit kwam door de opkomst van het aantal crematies, waardoor het woord “begrafenisondernemer” niet meer helemaal opgaat. 

Uitvaartcentrum Zeist
Onlangs zijn wij verhuisd naar de Leeuweriklaan 2 te Zeist. Als u door de voordeur stapt komt u in onze ontvangkamer/condoleanceruimte. Deze stijlvolle ruimte wordt gekenmerkt door warme kleuren. Aan deze ontvangkamer ligt een afscheidskamer. Achter de afscheidskamer ligt de aula, met 120 zitplaatsen. Naast professionele audio apparatuur hebben wij een piano, orgel en schermen voor het vertonen van beeldmateriaal.

Afscheidskamer 1

Afscheidskamer 2

Bloesemkamer

Condoleancekamer

Gedachtenishoekje

Keuken afscheidskamers

Aula

Aula

Beeld en geluid
Een foto zegt meer dan duizend woorden. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid foto’s en muziek aan te leveren. Wij maken voor u een in memoriam film. Deze kan worden getoond tijdens de plechtigheid. Voor een rustige overgang tussen de beelden adviseren wij ongeveer 6 seconden per foto. U kunt de foto’s en muziek versturen via wetransfer naar info@uitvaart-vantellingen.nl of aanleveren op een usb stick.

Uitvaartcentrum Amerongen
Op de begraafplaats in Amerongen staat ons andere uitvaartcentrum. Klik hier voor meer informatie.