Je bereidt je voor op…
Als je weet dat de zon ondergaat
Zorg je voor een kaarsje
En trekt een trui aan
Je bereidt je voor op de avond
En de nacht…

Uitvaartverzorging Van Tellingen

Uitvaartverzorging Van Tellingen is de uitvaartondernemer in de regio’s Zeist, Amersfoort, Utrechtse Heuvelrug, Utrecht en Bunnik. Al sinds de jaren ’30 kenmerken wij ons als een familiebedrijf met korte lijnen, waar u als familie op een menselijke manier wordt geholpen.

Persoonlijk contact

Het is ons doel om iedere uitvaart precies te laten verlopen zoals besproken is met de familie. Alles tot in de puntjes geregeld. Zo kunt u de dag van de uitvaart op een gepaste en persoonlijke manier afscheid nemen. Om dit te bereiken wordt u in de week voor de uitvaart persoonlijk begeleidt door één van onze uitvaartleiders. Vanaf het eerste contact tot de dag van de uitvaart is dit uw aanspreekpunt. Zo ziet u de hele week een vertrouwd gezicht. Bij ons hoeft u niet alles al te beslissen tijdens het eerste gesprek. Afhankelijk van uw voorkeur is er altijd ruimte voor een tweede of derde gesprek. Zo begeleiden wij u stap voor stap gedurende de dagen voor het afscheid.

Uitvaartondernemer met alles in eigen beheer

Anders dan veel van andere uitvaartondernemers, hebben wij alles in eigen beheer. Zo zijn wij niet afhankelijk van derden en kunnen wij zorgdragen voor ieder onderdeel van het afscheid. Daarnaast beschikken wij over twee uitvaartcentra. Een uitvaartcentrum in Amerongen en een uitvaartcentrum in Zeist. In beide uitvaartcentra kunnen wij de overledene opbaren in de dagen voor de uitvaart. Daarnaast bieden we zowel in Amerongen als in Zeist ruime aula’s waar we respectievelijk 80 tot 140 personen kunnen ontvangen. Vanuit onze eigen keuken kunnen we catering verzorgen naar al uw wensen.

In Zeist beschikken wij tevens over 24-uurs afscheidskamers met familiekeuken en eigen toegang. Zo kunt u als nabestaanden op ieder gewenst moment, bij uw dierbare zijn.

Maak kennis met onze medewerkers

Hieronder stellen onze drie uitvaartbegeleiders zich aan u voor: Jan van Eckeveld, Nelly Rouwendaal en Evert Vink. Mocht u door eerdere ervaringen een voorkeur hebben voor één van onze uitvaartleiders? Geef dit dan gerust door tijdens het eerste telefoongesprek.

Jan van Eckeveld

Jan uitvaartleider bij Uitvaartverzorging Van Tellingen

‘Ik realiseer me elke dag hoe belangrijk het is om stil te staan bij het feit dat wij vader of moeder, uw vrouw of uw man, naar de laatste rustplaats begeleiden.

Het besef dat ieder mens geliefd en kostbaar is en dus alle recht heeft op een mooie uitvaart! En ik weet waar ik over praat. Daarom ligt bij ons het accent op Zorg en Aandacht (met hoofdletters!) voor de familie. Het mag hen aan niets ontbreken. Hun wens moet tot in de puntjes uitgevoerd worden. Daar sta ik voor!’

Nelly Rouwendaal

‘Op grond van wat ikzelf heb meegemaakt, weet ik wat rustgevende en ervaren mensen kunnen betekenen in de dagen na het overlijden van iemand waar je zoveel van houdt en waarmee je zoveel hebt gedeeld.

Met hart en ziel voel ik me, om meerdere redenen, verbonden met mensen die afscheid moeten nemen van een geliefde. Het is belangrijk in de gaten te hebben wat een ander nodig heeft. Zonder jezelf op de voorgrond te dringen, maar juist zorgen dat de familie tijd krijgt om afscheid te nemen.’

Oprecht zorgen voor een ander, het verplaatsen in het hart van een ander, en die ander vertrouwen en liefde geven, die eigenschappen moeten in je zitten. Alleen dan kun je dit werk echt goed doen. ’

Evert Vink

Evert uitvaartleider bij Uitvaartverzorging Van Tellingen

‘Het vak van uitvaartondernemer boeit me, dit niet omdat ik graag word geconfronteerd met verdriet, maar omdat het te maken heeft met één van de weinige zekerheden in het leven: de dood.

Samen met de naasten overleggen welke invulling van de uitvaart recht doet aan zowel de overledene als aan de behoeften van de nabestaanden.

Een mooi en waardig afscheid nemen, met aandacht voor detail,  is immers belangrijk.

Als het vertrouwen van de nabestaanden overgaat in dankbaarheid, dan hebben wij als team ons werk met gepaste trots voltooid.’

Judith de Klerk

Judith algemeen medewerkster bij Uitvaartverzorging Van Tellingen

‘Ik ben algemeen medewerkster bij Uitvaartverzorging Van Tellingen sinds februari 2013. Ik heb de verantwoordelijkheid over de boekhouding/website.

Met veel aandacht en respect doe ik samen met een collega de laatste verzorging, dat wil zeggen: het wassen en aankleden van de overledene. Tevens verzorg ik de catering.

Algemeen medewerkers Uitvaartverzorging Van Tellingen

Naast onze drie vaste uitvaartleiders hebben wij een vast team van medewerkers waar wij dagelijks mee samenwerken. Zij rijden de rouwauto op de dag van de uitvaart en helpen bij het overbrengen en het verzorgen van de overledene bij een opbaring. Door hun jarenlange ervaring weten zij professionaliteit te combineren met persoonlijke betrokkenheid.

Meer informatie over onze uitvaartverzorging?

Wilt u graag meer informatie over onze uitvaartverzorging? Wij staan u graag telefonisch te woord. Of als u dat wenst plannen wij geheel vrijblijvend een voorbespreking in.