Je bereidt je voor op…
Als je weet dat de zon ondergaat
Zorg je voor een kaarsje
En trekt een trui aan
Je bereidt je voor op de avond
En de nacht…

Over Uitvaartverzorging Van Tellingen

Uitvaartverzorging Van Tellingen is sinds het begin in de jaren ’30 een familiebedrijf; een bedrijf waar de lijnen kort zijn en waar u als familie op een menselijke manier wordt geholpen. Al meer dan 85 jaar een uitvaartverzorging die mensen vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart begeleidt in alle praktische en emotionele zaken rond het overlijden. Wij hebben alles in eigen beheer, waardoor wij niet afhankelijk zijn van derden. Zo kunnen wij de prijzen laag houden en snel ter plaatse zijn.

Het is ons doel om iedere uitvaart te laten verlopen zoals besproken is met de familie. Maar wat misschien wel net zo belangrijk is, is de samenwerking gedurende de week voor de uitvaart. Daarom wordt u bij Van Tellingen vanaf het moment van het eerste contact tot en met de uitvaart begeleid door dezelfde persoon. Zo ziet u de hele week een vertrouwd gezicht. Door duidelijk de prioriteiten van elke beslissing aan te geven weet u waar u aan toe bent. Niet alles hoeft in het eerste gesprek beslist te worden. Er is bij ons alle ruimte voor een tweede of een derde gesprek. Stap voor stap begeleiden wij u gedurende de dagen voor het afscheid.

Mocht iemand in uw naaste omgeving zijn overleden dan komt één van onderstaande uitvaartleiders langs om met u alles te bespreken:

Jan van Eckeveld

Jan uitvaartleider bij Uitvaartverzorging Van Tellingen

‘Ik realiseer me elke dag hoe belangrijk het is om stil te staan bij het feit dat wij vader of moeder, uw vrouw of uw man, naar de laatste rustplaats begeleiden.

Het besef dat ieder mens geliefd en kostbaar is en dus alle recht heeft op een mooie uitvaart! En ik weet waar ik over praat. Daarom ligt bij ons het accent op Zorg en Aandacht (met hoofdletters!) voor de familie. Het mag hen aan niets ontbreken. Hun wens moet tot in de puntjes uitgevoerd worden. Daar sta ik voor!’

Nelly Rouwendaal

‘Op grond van wat ikzelf heb meegemaakt, weet ik wat rustgevende en ervaren mensen kunnen betekenen in de dagen na het overlijden van iemand waar je zoveel van houdt en waarmee je zoveel hebt gedeeld.

Met hart en ziel voel ik me, om meerdere redenen, verbonden met mensen die afscheid moeten nemen van een geliefde. Het is belangrijk in de gaten te hebben wat een ander nodig heeft. Zonder jezelf op de voorgrond te dringen, maar juist zorgen dat de familie tijd krijgt om afscheid te nemen.’

Oprecht zorgen voor een ander, het verplaatsen in het hart van een ander, en die ander vertrouwen en liefde geven, die eigenschappen moeten in je zitten. Alleen dan kun je dit werk echt goed doen. ’

Evert Vink

Evert uitvaartleider bij Uitvaartverzorging Van Tellingen

‘Het vak van uitvaartondernemer boeit me, dit niet omdat ik graag word geconfronteerd met verdriet, maar omdat het te maken heeft met één van de weinige zekerheden in het leven: de dood.

Samen met de naasten overleggen welke invulling van de uitvaart recht doet aan zowel de overledene als aan de behoeften van de nabestaanden.

Een mooi en waardig afscheid nemen, met aandacht voor detail,  is immers belangrijk.

Als het vertrouwen van de nabestaanden overgaat in dankbaarheid, dan hebben wij als team ons werk met gepaste trots voltooid.’

Judith de Klerk

Judith algemeen medewerkster bij Uitvaartverzorging Van Tellingen

‘Ik ben algemeen medewerkster bij Uitvaartverzorging Van Tellingen sinds februari 2013. Ik heb de verantwoordelijkheid over de boekhouding/website.

Met veel aandacht en respect doe ik samen met een collega de laatste verzorging, dat wil zeggen: het wassen en aankleden van de overledene. Tevens verzorg ik de catering.

Algemeen medewerkers

Wij hebben een vast team van medewerkers die dagelijks met elkaar samenwerken. Marco, Jan-Willem, Rolf en Conny rijden de rouwauto op de dag van de uitvaart. Zij helpen bij het overbrengen en het verzorgen van de overledene bij een opbaring. Door hun jarenlange ervaring hebben zij iedere situatie eerder meegemaakt. Een team dat professionaliteit weet te combineren met persoonlijke betrokkenheid.

Algemeen medewerkers bij Uitvaartverzorging Van Tellingen

Van links naar rechts: Marco, Jan-Willem, Conny, Rolf

Uitvaartverzekering

Het maakt niet uit of u verzekerd bent of waar je verzekerd bent, bij Uitvaartverzorging Van Tellingen kunt u altijd terecht. Als u verzekerd bent hangt de hoogte van wat u uitgekeerd krijgt af van de verzekeraar en de polisvoorwaarden. Voor meer informatie kunt contact met ons opnemen.