Algemene Begraafplaats Leersum

Aan het uiteinde van de Koningin Julianalaan ligt in een bosrijke omgeving de begraafplaats van Leersum. Heeft u hulp nodig bij het regelen van een begrafenis neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 030-6913138 . Begrafenisonderneming Van Tellingen neemt u alle praktische zorgen uit handen en regelt de gehele begrafenis voor u. Wij kunnen bij u thuis langs komen om alle mogelijkheden met u door te nemen.

Wij staan dag en nacht
voor u klaar

030-6913138

Opbaren bij begrafenisondernemer in Leersum

Een overledene opbaren kan thuis, of in het uitvaartcentrum. Ook in het uitvaartcentrum op de begraafplaats van Leersum is het mogelijk een overledene op te baren met de mogelijkheid voor (familie)bezoeken en condoleances.

Aula

De Algemene Begraafplaats Leersum ligt aan de Burgemeester v.d. Boschlaan 65 (ingang Koningin Julianalaan). In de aula kan er een afscheidsplechtigheid worden gehouden, er zijn ongeveer 100 zitplaatsen. Bent u kerkelijk dan kunt u dit ook organiseren in de Johanneskerk of de St. Andrieskerk in Leersum.

De Algemene Begraafplaats in Leersum is aangelegd omstreeks 1918 en ligt op de helling van de heuvelrug vlak bij de bekende Tombe van Nellesteyn en wordt omgeven door bos.

Begraafplaats Leersum

Graven kopen op begraafplaats Leersum

Op de begraafplaats kan men een graf kopen of een graf huren. Het is mogelijk voor niet ingezetenen van Leersum om op deze begraafplaats begraven te worden.

Particulier graf

Een particulier graf wordt uitgegeven voor 10 of 20 jaar. Daarna kan deze periode steeds weer met 5 of 10 jaar verlengd worden. De rechthebbende heeft een uitsluitend recht op het graf. Dat betekent dat hij zelf bepaalt wie er in het graf begraven worden.

De gewone particuliere graven zijn bestemd voor 2 of 3 lichamen. Ook kan er een asbus of urn in het graf bijgezet worden. Ook zijn er particuliere graven op een apart veld, speciaal bedoeld voor kinderen. Verder geeft de gemeente ook particuliere graven uit die bedoeld zijn om er een grafkelder onder te brengen.

Cremeren

Ook na een crematie is het mogelijk om op de nieuwe algemene begraafplaats in Leersum een plek te vinden om uw dierbare overledene te herdenken. Urnen kunnen worden bijgezet in een particulier graf, in een speciaal urnengraf of in een urnenmuur. Het laten verstrooien van de as op het verstrooiveld is ook mogelijk.

Voor tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Adres Algemene Begraafplaats Leersum

Burgemeester van de Boschlaan, Leersum