Reviews

Average rating:  
 60 reviews
by Familie V, uit Zeist on Uitvaartverzorging Van Tellingen
Familie V, Zeist

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 9.

Reeds vanaf het eerste moment was er goed onderling contact met Uitvaartverzorging Van Tellingen. Natuurlijk lopen emoties en rationele keuzes hand in hand door elkaar heen. Van Tellingen gaat hier op een hele goede en persoonlijke manier mee om. Duidelijke en transparante afspraken worden gemaakt. Er is goed dagelijks onderling en (pro actieve) begeleiding waar nodig is. Ook in het zojuist nieuw geopende uitvaartcentrum van Van Tellingen is aan alles gedacht. En waar niet aan gedacht is kan worden gevraagd. In die zin is niets teveel. Juist door o.m. gevoel te hebben voor details van kennismaking tot en met dankbetuigingen kijken wij terug op een mooie, gedenkwaardige uitvaart.

Van Bennekom, Amerongen

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 8.

Kort gezegd goed. Wij hadden Jerry als begeleider. Zeer goede, nette en professionele man.

Verbeterpunten: Navigatie

Wilma Roeleveld, Odijk

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 9.

Ervaringen: positief, respectvolle benadering, niet te "zwaar". Goed meegedacht en goede begeleiding.

Verbeterpunten: zou er geen weten.

R. Bennema, Groningen

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 9.

Ik ben erg tevreden over het verloop van de begrafenis (bijeenkomst) en het contact ter voorbereiding daarvan. Opvallend vond ik dat we als familie het gevoel kregen de regie in handen te hebben, terwijl alles wat daar voor nodig was (opstelling kist, ruimtes, kapstokken, paraplu's, geluidsinstallatie en afspelen muziek, bloemenstandaards, loop naar en om graf, tafels voor lunch, lunch zelf, enz. ) tot in de puntjes was voorbereid door van Tellegen. Op mijn vragen ter plekke over details van het verloop werd snel en bijzonder adequaat gereageerd. Het was daarbij prettig niet het gevoel te hebben opgejaagd te zijn omdat er een volgende begrafenis op het programma stond.

Verbeterpunten: Misschien is het mogelijk de familie achteraf te informeren over het grafnummer en begraafplaats (bv. bezoektijden)? Ook had het mij handig geleken om wat meer informatie te krijgen over de opties voor het bestellen van een grafsteen en het plaatsen daarvan.

Arie de Rooij, Hoogland

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 9.

Wij hebben de uitvaartverzorging als uitstekend ervaren. Het was een verzorging met alle aandacht voor ons als familie en voor alle zaken die geregeld moesten worden. Nelly was uitstekend, ze was altijd goed bereikbaar en ze had altijd de juiste oplossing en beste mogelijkheden voorhanden. De locatie bij Van Tellingen in Zeist voor de condoleance was verzorgd, de bediening was prettig en er was aandacht. Ik kan Van Tellingen als uitvaartverzorging van harte aanbevelen!

Verbeterpunten: Geen.

Jan Duitscher, Eibergen (overledene Amerongen)

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 8,5.

Korte lijnen, duidelijke communicatie.

Verbeterpunten: Op dit ogenblik niet.

Dirk Vollenhoven, Elst (Ut)

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 10.

De pragmatische en ontspannen benadering wekte direct vertrouwen. Het idee dat Van Tellingen veel ervaring heeft, over goede faciliteiten beschikt en dat alles eenvoudig geregeld kon worden gaf rust. Prijsopgave vooraf waarvan nauwelijks is afgeweken, vonden we belangrijk. Maar uiteindelijk was de prettige omgang met alle medewerkers, goed inspelend op de sfeer en omgangsvormen van onze familie, precies goed.

Verbeterpunten: Voorlichting over overlijdensakte: notaris was in onze situatie bij nader inzien niet nodig: geen noemenswaardige erfenis, geen meningsverschillen daarover. Dat vertelde de notaris niet. Ik las overal dat het nodig was voor bv de banken. Maar geen van de financiële instellingen – ook de banken niet – vroegen om zo’n akte. Digitaal kopie van overlijdensakte was voldoende. Bij ASN kon ik zelf een verklaring (vrijwaring?) invullen. Dat had honderden Euro kunnen schelen. Ik kreeg van jullie een stapeltje kopieën (17 stuks) van de overlijdensakte. Die heb ik niet nodig gehad. Alles gaat digitaal, per e-mail. Weggegooid, zonde . . .

Hartelijk dank voor uw reactie, wij hebben inmiddels onze voorlichting aangepast.

D.J. Bus, Amerongen

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 8.

Beschrijf in het kort uw ervaring met Uitvaartverzorging Van Tellingen: Vakwerk

Verbeterpunten: Miscommunicatie betreffende “afleggen”. Hebben wij zelf gedaan. Met alle respect voor de mensen die dat normaliter doen maar dat waren bekende van ons en dat vonden wij confronterend.

Familie S. uit L.

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 9.

Perfect, netjes, correct, fatsoenlijk en persoonlijk. Ook de nazorg is heel fijn!

Greet Kliphuis, Duivendrecht

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 10.

De uitvaartverzorging van Van Tellingen heb ik als uitstekend ervaren. Na ons telefoontje was er gelijk iemand beschikbaar die naar ons toe kwam om de nodige voorbereidingen in gang te zetten. Een overlijden en uitvaart is gelukkig niet iets waar je dagelijks mee te maken krijgt, en deskundige hulp is een noodzaak. De adviezen, de souplesse en tact, alsmede het geduld van mevrouw Rouwendaal die ons terzijde stond, is onovertroffen, en door ons als familie zeer gewaardeerd.

Verbeterpunten: geen.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»