Reviews

Wij geven u graag een zo goed en eerlijk mogelijk beeld van onze uitvaartdiensten. Daarom vragen wij nabestaanden enkele dagen na de uitvaart om een review-formulier in te vullen. Indien de nabestaanden akkoord geven, publiceren wij de review op onze website om u een beeld geven van eerdere ervaringen die andere families bij ons hebben gehad.

Uitvaartverzorging Van Tellingen
Average rating:  
 124 reviews
 by Anonymous

Erik Heideman uit Utrecht

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 10.

"In de afgelopen anderhalf jaar heeft Van Tellingen naar onze volle tevredenheid zowel de begrafenis van mijn vader als die van mijn moeder verzorgd. De eerste was nog in coronatijd, waarbij uiteindelijk is gekozen voor een gemoedelijk samenzijn met de naaste familie in de achtertuin van het ouderlijk huis na de teraardebestelling. De tweede keer kon meer worden uitgepakt en zijn al onze wensen ten aanzien van de begrafenis tot in de puntjes geregeld. Erg fijn dat je bij de voorbereiding te maken hebt met één contactpersoon die ook inderdaad 24/7 bereikbaar is en meteen in actie komt als dat nodig is. Zowel Nelly, Irene als Evert stralen een enorme rust uit, wat meteen ook het vertrouwen geeft aan de familie dat het allemaal goedkomt. De voortgang wordt continu actief gemonitord (rouwkaarten, dagprogramma, catering etc.). Verder hebben wij het als zeer plezierig ervaren dat wij alle ruimte kregen om een persoonlijke invulling te geven aan beide begrafenissen, eigenlijk was niets te gek."

Gevonden via: particulier verpleeghuis Martha Flora Huis ter Heijde

 by Anonymous

Anoniem uit Zeist

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 9 (cijfer 0 t/m 10).

"Nelly heeft ons er erg goed doorheen geleid. In alle rust werd verteld wat wij konden verwachten, welke keuzes wij hadden. Welke mogelijkheden/alternatieven er zijn als wij geen "standaardkeuze" kiezen. Bijvoorbeeld geen boeket bloemen op de kist omdat dat voor een crematie minder leuk is voor ons. Bij een begrafenis is dat mooi als het mee zakt met de kist. Als alternatief kon ook een bos met grote rozen die wij zelf per roos op de kist konden leggen. Dat was heel mooi en fijn om te doen. En achteraf, als alle papieren komen van het crematorium met diverse keuzemogelijkheden, dan kan Nelly ook helpen. Dus wij zijn zeer tevreden over alles."

Gevonden via: Mijn zusje had hier zelf al voor gekozen, wij hebben haar keuze/wensen gevolgd. 

 by Anonymous

Mvr v Gooswilligen uit Zeist

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 10 (cijfer 0 t/m 10)

"We hadden de rust dat de belangrijke dingen om de crematie goed geregeld waren door Mn Evert Vink het is fijn dat dat geregeld werd. Ook het wassen en aankleden met Irene was ook fijn ze stelde ons gerust en legde het mooi uit hoe je het beste dat kon doen.

Ik heb geen verbeter punten jullie zijn kanjers 

We hebben 14 jr tegenover Jan en Judith Eckeveld gewoont zo kwamen aan v Tellingen. Jan en Judith hebben ook mijn ouders begraven. We hadden daar ook goede herinneringen aan dus vandaar dat we bij jullie terecht kwamen. Ik raad het iedereen aan."

 by Anonymous

George Beekman uit Utrecht

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 10 (cijfer 0 t/m 10)

"Zeer goede, rustgevende en empathische begeleiding en uitvoering, vanaf de voorbereiding tot en met de plechtigheid zelf."

Gevonden via: eerder bezoek

 by Anonymous

Arnold Fischer uit Heteren

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 9 (cijfer 0 t/m 10)

"Prima persoonlijk aanpak en hij voelde het prima aan wat we wilde"

Verbeterpunten: Bij het doornemen van de verwachte kosten is de grootste kostenpost niet besproken dat zorgde ervoor dat ik een raar gevoel eraan over heb gehouden. Na telefonisch contact is het uitgelegd.

Gevonden via: eerder diensten binnen familie

 by Anonymous

Cootje Versteeg-Mandemakers uit Oosterhout (N.Br)

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 10

"Evert Vink en zijn team is top!

Evert is vriendelijk, accuraat, empatisch, denkt mee en maakt de zware tijd van verlies en rouw iets “lichter”. 

Er worden duidelijke afspraken gemaakt, geen enkele vraag of inspanning was te veel.

Het verzorgen van mijn man werd begeleid door Irene, we hadden niet beter kunnen wensen."

Gevonden via: Evert was ook uitvaartleider bij de begrafenis van mijn schoonzus Netty  Versteeg. (29 augustus 2022)

 by Anonymous

Michel van Harskamp uit Oudewater

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een  9 (cijfer 0 t/m 10)

"Zeer goede ervaring, ontzorgt vanaf het begin tot het eind. Uitvaart centrum keurig netjes en mooie 24 uurskamer, personeel ervaren, deskundig en erg vriendelijk."

Verbeterpunten: Betere/heldere communicatie tussen uitvaartcentrum en crematorium Zeister Bosrust naar klant

Gevonden via: eerdere ervaring

 by Anonymous

Rob de Wit uit Leidschendam

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 10

"Prettg persoonlijk contact van begin tot eind. Nelly Rouwendaal heeft ons overal doorheen geloodsd. Niet dwingend, maar wel adviserend op de juiste momenten. De communicatie verliep uitstekend en de samenwerking verliep zeer plezierig en accuraat. Zeer aan te bevelen!"

Gevonden via: website

 by Anonymous

E. van Tellingen Sr uit Woudenberg

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 10

"Bij het maken van de afspraken worden ook duidelijke adviezen gegeven en worden de afspraken uitgevoerd."

Gevonden via: eigen ervaring, na het overlijden van mijn moeder in 2002, mw J.L. van Tellingen-van Spaandonk, heb ik ook Uitvaartverzorging Van Tellingen de crematie laten verzorgen. Ook toen gedacht: als een Van Tellingen zijn de neem ik Uitvaartverzorging Van Tellingen in de armen.

 by Anonymous

J. van Ramselaar uit Houten

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 10 (cijfer 0 t/m 10)

"Tijdens een intens verdrietige periode heeft Evert Vink (samen met zijn collega's) ons op een zeer prettige wijze bijgestaan. Alles was mogelijk, er werd meegedacht en het contact was altijd "warm".
Door de toegewijde zorg kon mijn man tot het laatste moment thuis blijven. De hele uitvaart liep zoals we gehoopt hadden...het kon niet mooier en beter. Je kan dit maar 1 keer doen en ik kan alleen maar zeggen dat alles klopte.?
Evert en team, heel hartelijk dank voor jullie waardevolle inzet. Hierdoor is voor ons deze lastige periode net even iets draaglijker geweest."

Gevonden via: mijn broertje

Page 1 of 13:
«
 
 
1
2
3
 
»