Reviews

Wij geven u graag een zo goed en eerlijk mogelijk beeld van onze uitvaartdiensten. Daarom vragen wij nabestaanden enkele dagen na de uitvaart om een review-formulier in te vullen. Indien de nabestaanden akkoord geven, publiceren wij de review op onze website om u een beeld geven van eerdere ervaringen die andere families bij ons hebben gehad.

Uitvaartverzorging Van Tellingen
Average rating:  
 109 reviews
 by Anonymous

Anoniem

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een  9 cijfer 0 t/m 10)

"Denken heel goed mee en er kan erg veel waardoor de condoleance en uitvaartdienst heel persoonlijk is geworden."

Verbeterpunten: Eerste contact goed maar iets te zakelijk. Moet natuurlijk maar prijzen van diverse dingen vond ik erg belastend. 

Gevonden via: anders namelijk eerder uitvaart can schoonmoeder verzorgd waar wij als familie ook heel tevreden over waren.

 by Anonymous

J. Kroeze uit Amerongen

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 9 (cijfer 1 t/m 10)

"De medewerkers van Van Tellingen waarmee wij contact hebben gehad in de periode vanaf het overlijden van mijn man tot en met de uitvaart en ook daarna met de bijzetting van de urn in het graf, zijn betrokken, begripvolle en warme mensen. Ook tijdens de enorme drukke periode van de pandemie, zijn zij in staat gebleken om snel te schakelen daar waar nodig en te ondersteunen in de begeleiding van het hele proces. Altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden en mee te denken over voor ‘ons’ onbekende zaken. Wij vonden het belangrijk dat er een bepaalde ‘klik’ moet zijn en dat er ‘menselijk’ wordt meegedacht, dat is zeker gebeurd. Er is aandacht voor niet alleen mij als partner, maar zeker ook voor de kinderen en de nabije familie."

Gevonden via: Van Tellingen is al vele tientallen jaren een begrip in Amerongen en omstreken. Mijn man was ook een geboren en getogen Ameronger.

 by Anonymous

J.Ph . de Leeuw van Weenen uit Ridderkerk

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 9 (cijfer 1 t/m 10)

"Korrekte behandeling , nette opbaring in het geheel was het een verzorgde uitvaartplechtigheid."

Gevonden via: Op verzoek van de overleden gekozen voor uitvaartverzorging van Tellingen , ook de uitvaart van zijn moeder en zuster  zijn via van Tellingen naar alle tevredenheidv uitgevoerd ook de nazorg was korrekt…

 by Anonymous

L. Burgemeister uit Abcoude

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 9 (cijfer 1 t/m 10)

"Zeer goede ervaring, met name met de heer Vink. Hij is zeer empathisch en betrokken en denkt mee bij de uitdagingen waar je als nabestaande op dat moment voor staat. Zo waren wij aangenaam verrast dat hij spontaan namens de familie een dankwoord richtte aan de medewerkers van het verpleeghuis. Daar hadden wij zelf op dat moment niet aan gedacht."

Verbeterpunten: Rouwwagen oogde wat gedateerd, bovendien niet erg milieuvriendelijk.

Gevonden via: Familie/vrienden

 by Anonymous

I. van der Neut uit Zeist

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een echte 10 (cijfer 1 t/m 10)

"Zeer zorgvuldig, hulpvaardig, meedenkend, ‘alles kan’,  laagdrempelig en nabij"

Gevonden via: Ervaring van 23 jaar geleden toen mijn moeder overleed was positief, bij het overlijden van mijn vader had ik geen impuls om op zoek te gaan naar een andere uitvaartonderneming.

 by Anonymous

C. ten Noever de Brauw uit Zeist

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 8,5 (cijfer 1 t/m 10)

"Prima service en begeleiding."

Gevonden via: keuze gemaakt obv eerdere ervaring binnen de familie

 by Anonymous

R.W. Vinju uit Bosch en Duin

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 9,9 (cijfer 1 t/m 10)

"Bijzonder goede ervaring; betrokken, zorgvuldig en empathisch. De wens van de klant staat voorop. Alles goed geregeld. Zeker een aanbeveling!"

Verbeterpunten: Aankomst crematorium, communicatie naar Zeister Bosrust  / communicatie betreffende aankomst overledene bij Zeister Bosrust.

Gevonden via: Eerdere crematie / advertentie Nieuwsbode

 by Anonymous

Bert Hammink uit Den Dolder

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 10 (cijfer 1 t/m 10)

"Ervaring met Uitvaartverzorging Van Tellingen: Heel goed, er wordt goed geluisterd naar wat de wensen zijn en vervolgens worden die goed verwerkt. Daar waar nodig werd er goed geadviseerd. Overal werd goed de tijd voorgenomen, wat mij een rustig gevoel gaf (vond het fijn om één aanspreek punt te hebben (Nellie))"

Verbeterpunten: Alle medewerkers dezelfde Bederijfskleding

Uitvaartverzorging Van Tellingen  aanbevolen door: Lisette Hammink - Noordam: Medewerkster Zeister - Bosrust en Schoondochter.

 by Anonymous

Marika de Jong uit Wijk bij Duurstede

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 10 (cijfer 0 t/m 10)

"Dankzij de persoonlijke aandacht en begeleiding van Evert Vink hebben wij mijn vader een mooi en passend afscheid kunnen geven.

Wat mij persoonlijk zeer aansprak is de manier waarop hij aanvoelde wat onze wensen waren en meedacht hoe wij dit het beste konden vormgeven.

Hij  was altijd bereikbaar wanneer we vragen hadden en gaf duidelijke informatie."

 by Anonymous

Jan Hein + Marga Daalderop (- van Haver) uit Zeist

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 9 (cijfer 0 t/m 10)

"Service en luisterend gericht; aangenaam en rustig optreden; goede organisatie, prima afspraken mee te maken. Zeer prettige, goed aangeklede ambiance op locatie van van Tellingen; heel veel fijner dan in een crematorium. Lunch was prima verzorgd. De faciliteiten bij van Tellingen zijn zeker aan te bevelen voor niet massale gezelschappen.

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»