Reviews

Uitvaartverzorging Van Tellingen
Average rating:  
 65 reviews
by Anonymous on Uitvaartverzorging Van Tellingen
Anoniem,Leusden


  • Ik beroordeel Uitvaartverzorging van Tellingen met een 9


  • Beschrijf in het kort uw ervaring met Uitvaartverzorging Van Tellingen:  de afspraken waren duidelijk, afspraken werden nageleefd zoals overeengekomen, er was in principe één aanspreekpunt,  door omstandigheden was overdracht nodig maar dat was uitstekend geregeld, we hadden het idee dat we voor al onze vragen op Van Tellingen konden terugvallen, en we waren blij met de respectvolle en betrokken wijze waarop de contacten verliepen.

by Anonymous on Uitvaartverzorging Van Tellingen
Anoniem, Bosch en Duin

Beste Jerry,Ik wil je graag nogmaals hartelijk danken voor de uitstekende verzorging van de uitvaart van mijn echtgenoot. Zeer professioneel, meedenkend en persoonlijk.Je krijgt een 10!

by Anonymous on Uitvaartverzorging Van Tellingen
Wim van Lith, Zeist

Ik beoordeel de uitvaartverzorging van van Tellingen met een 10.Bij ons was niet echt een uitvaart om dat de persoon naar de wetenschap ging in overleg met van Tellingen hebben we een herinneringsdienst gehouden dat heb ik als heel fijn ervaren. Met wat persoonlijke spullen van de overledene, was het net of de overledene er bij was.Verbeterpunten: zou het niet weten.

by Anonymous on Uitvaartverzorging Van Tellingen
Y. Horsten – van Santen, Zeist

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 8.Onze contactpersoon was Nelly Rouwendaal. Zij was voorkomend en to the point bij het voorbereidende gesprek dat mijn man en ik met haar hebben
gehad. Na het overlijden van mijn man heeft ze op een goede manier uitvoering gegeven aan de afspraken die we hadden gemaakt over de uitvaart.
Alles was keurig geregeld zoals was afgesproken. Tijdens de afscheidsbijeenkomst en de condoleance heeft ze de regie gevoerd en er voor gezorgd dat de plechtigheid
waardig en volgens planning verliep.Verbeterpunten: Na het overlijden van mijn man is hij thuis verzorgd door Van Tellingen en de familie; vervolgens is mijn man naar het rouwcentrum gebracht.
Mevrouw Rouwendaal bleef bij mij om details van de uitvaart te bespreken. Omdat de familie nog aanwezig was in verband met het afscheid nemen van mijn man, werden ook zij bij het gesprek betrokken. Dat was nooit de bedoeling geweest en vond ik niet fijn. Ik was te zeer van slag door het overlijden van mijn man om het anders te regelen. Het gesprek duurde ook te lang, gezien de situatie. Mijn advies zou zijn om kort maar krachtig de zaken te bespreken en altijd even te vragen wie er bij het gesprek aanwezig moeten zijn.

by Anonymous on Uitvaartverzorging Van Tellingen
Familie van Harten, Heerenveen

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 9.Keurige correcte service met gevoel voor de omstandigheden. Ook merkten wij snelle en flexibele reactie op gevraagde wijzigingen.Verbeterpunten: de prijs van een uitvaart blijft mijns inziens nog altijd fors.

by Familie V, uit Zeist on Uitvaartverzorging Van Tellingen
Familie V, Zeist

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 9.Reeds vanaf het eerste moment was er goed onderling contact met Uitvaartverzorging Van Tellingen. Natuurlijk lopen emoties en rationele keuzes hand in hand door elkaar heen. Van Tellingen gaat hier op een hele goede en persoonlijke manier mee om. Duidelijke en transparante afspraken worden gemaakt. Er is goed dagelijks onderling en (pro actieve) begeleiding waar nodig is. Ook in het zojuist nieuw geopende uitvaartcentrum van Van Tellingen is aan alles gedacht. En waar niet aan gedacht is kan worden gevraagd. In die zin is niets teveel. Juist door o.m. gevoel te hebben voor details van kennismaking tot en met dankbetuigingen kijken wij terug op een mooie, gedenkwaardige uitvaart.

by Anonymous on Uitvaartverzorging Van Tellingen
Van Bennekom, Amerongen

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 8.Kort gezegd goed. Wij hadden Jerry als begeleider. Zeer goede, nette en professionele man.Verbeterpunten: Navigatie

by Anonymous on Uitvaartverzorging Van Tellingen
Wilma Roeleveld, Odijk

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 9.Ervaringen: positief, respectvolle benadering, niet te "zwaar".
Goed meegedacht en goede begeleiding.Verbeterpunten: zou er geen weten.

by Anonymous on Uitvaartverzorging Van Tellingen
R. Bennema, Groningen

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 9.Ik ben erg tevreden over het verloop van de begrafenis (bijeenkomst) en het contact ter voorbereiding daarvan. Opvallend vond ik dat we als familie het gevoel kregen de regie in handen te hebben, terwijl alles wat daar voor nodig was (opstelling kist, ruimtes, kapstokken, paraplu's, geluidsinstallatie en afspelen muziek, bloemenstandaards, loop naar en om graf, tafels voor lunch, lunch zelf, enz. ) tot in de puntjes was voorbereid door van Tellegen. Op mijn vragen ter plekke over details van het verloop werd snel en bijzonder adequaat gereageerd. Het was daarbij prettig niet het gevoel te hebben opgejaagd te zijn omdat er een volgende begrafenis op het programma stond.Verbeterpunten: Misschien is het mogelijk de familie achteraf te informeren over het grafnummer en begraafplaats (bv. bezoektijden)? Ook had het mij handig geleken om wat meer informatie te krijgen over de opties voor het bestellen van een grafsteen en het plaatsen daarvan.

by Anonymous on Uitvaartverzorging Van Tellingen
Arie de Rooij, Hoogland

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 9.Wij hebben de uitvaartverzorging als uitstekend ervaren. Het was een verzorging met alle aandacht voor ons als familie en voor alle zaken die geregeld moesten worden. Nelly was uitstekend, ze was altijd goed bereikbaar en ze had altijd de juiste oplossing en beste mogelijkheden voorhanden. De locatie bij Van Tellingen in Zeist voor de condoleance was verzorgd, de bediening was prettig en er was aandacht. Ik kan Van Tellingen als uitvaartverzorging van harte aanbevelen!Verbeterpunten: Geen.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»