Reviews

Wij geven u graag een zo goed en eerlijk mogelijk beeld van onze uitvaartdiensten. Daarom vragen wij nabestaanden enkele dagen na de uitvaart om een review-formulier in te vullen. Indien de nabestaanden akkoord geven, publiceren wij de review op onze website om u een beeld geven van eerdere ervaringen die andere families bij ons hebben gehad.

Uitvaartverzorging Van Tellingen
Average rating:  
 128 reviews
 by Anonymous

E. Jansen uit Bilthoven

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 10 (cijfer 0 t/m 10)

"Alles was keurig en plechtig verzorgd. Hiervoor onze dank."

Gevonden via: Judith de Klerk die bij jullie heeft gewerkt.

 by Anonymous

Anastasia van de Haar uit Maarn

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 10/10.

"Na het plotselinge overlijden van mijn vader kwam er zoveel op mij af en ik ben ontzettend goed bijgestaan door de uitvaartleider. Ze hebben mijn goed geïnformeerd over alles en het voelde heel warm en vertrouwd. Ze namen ook echt de tijd voor mij en het voelde niet of er druk op mij lag. Ze hebben een waardig afscheid voor mijn vader geregeld en daar ben ik hun eeuwig dankbaar voor."

Gevonden via: ik kwam de website tegen op internet

 by Anonymous

J.G. Outshoven uit Zeist

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 9.

"Onze ervaring met dit bedrijf zijn zeer positief . Met name het respect en de zorgzaamheid waarmee de gemaakte afspraken worden uitgevoerd zijn voortreffelijk.  Voor de familie was het aangenaam dat de uitvaart  op een informele wijze werd uitgevoerd en daar waar nodig was er ook ook formeel.  Van elke genomen stap wordt de familie op tijd op de hoogte gebracht. Kortom de hele uitvaart is naar volle tevredenheid uitgevoerd." 

Gevonden via: familie

 by Anonymous

S.H. de Jonge-Stoel uit De Bilt

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 10.

"Wij hadden een goed persoonlijk contact met de uitvaartleider en de uitvaart is zeer naar onze zin uitgevoerd. Waar wij spanning over het verloop voelden, werden we gerustgesteld.  Het was waardevol om tijdens deze emotionele periode zo goed begeleid te worden."

Gevonden via: vrienden

 by Anonymous

Erik Heideman uit Utrecht

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 10.

"In de afgelopen anderhalf jaar heeft Van Tellingen naar onze volle tevredenheid zowel de begrafenis van mijn vader als die van mijn moeder verzorgd. De eerste was nog in coronatijd, waarbij uiteindelijk is gekozen voor een gemoedelijk samenzijn met de naaste familie in de achtertuin van het ouderlijk huis na de teraardebestelling. De tweede keer kon meer worden uitgepakt en zijn al onze wensen ten aanzien van de begrafenis tot in de puntjes geregeld. Erg fijn dat je bij de voorbereiding te maken hebt met één contactpersoon die ook inderdaad 24/7 bereikbaar is en meteen in actie komt als dat nodig is. Zowel Nelly, Irene als Evert stralen een enorme rust uit, wat meteen ook het vertrouwen geeft aan de familie dat het allemaal goedkomt. De voortgang wordt continu actief gemonitord (rouwkaarten, dagprogramma, catering etc.). Verder hebben wij het als zeer plezierig ervaren dat wij alle ruimte kregen om een persoonlijke invulling te geven aan beide begrafenissen, eigenlijk was niets te gek."

Gevonden via: particulier verpleeghuis Martha Flora Huis ter Heijde

 by Anonymous

Anoniem uit Zeist

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 9 (cijfer 0 t/m 10).

"Nelly heeft ons er erg goed doorheen geleid. In alle rust werd verteld wat wij konden verwachten, welke keuzes wij hadden. Welke mogelijkheden/alternatieven er zijn als wij geen "standaardkeuze" kiezen. Bijvoorbeeld geen boeket bloemen op de kist omdat dat voor een crematie minder leuk is voor ons. Bij een begrafenis is dat mooi als het mee zakt met de kist. Als alternatief kon ook een bos met grote rozen die wij zelf per roos op de kist konden leggen. Dat was heel mooi en fijn om te doen. En achteraf, als alle papieren komen van het crematorium met diverse keuzemogelijkheden, dan kan Nelly ook helpen. Dus wij zijn zeer tevreden over alles."

Gevonden via: Mijn zusje had hier zelf al voor gekozen, wij hebben haar keuze/wensen gevolgd. 

 by Anonymous

Mvr v Gooswilligen uit Zeist

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 10 (cijfer 0 t/m 10)

"We hadden de rust dat de belangrijke dingen om de crematie goed geregeld waren door Mn Evert Vink het is fijn dat dat geregeld werd. Ook het wassen en aankleden met Irene was ook fijn ze stelde ons gerust en legde het mooi uit hoe je het beste dat kon doen.

Ik heb geen verbeter punten jullie zijn kanjers 

We hebben 14 jr tegenover Jan en Judith Eckeveld gewoont zo kwamen aan v Tellingen. Jan en Judith hebben ook mijn ouders begraven. We hadden daar ook goede herinneringen aan dus vandaar dat we bij jullie terecht kwamen. Ik raad het iedereen aan."

 by Anonymous

George Beekman uit Utrecht

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 10 (cijfer 0 t/m 10)

"Zeer goede, rustgevende en empathische begeleiding en uitvoering, vanaf de voorbereiding tot en met de plechtigheid zelf."

Gevonden via: eerder bezoek

 by Anonymous

Arnold Fischer uit Heteren

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 9 (cijfer 0 t/m 10)

"Prima persoonlijk aanpak en hij voelde het prima aan wat we wilde"

Verbeterpunten: Bij het doornemen van de verwachte kosten is de grootste kostenpost niet besproken dat zorgde ervoor dat ik een raar gevoel eraan over heb gehouden. Na telefonisch contact is het uitgelegd.

Gevonden via: eerder diensten binnen familie

 by Anonymous

Cootje Versteeg-Mandemakers uit Oosterhout (N.Br)

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 10

"Evert Vink en zijn team is top!

Evert is vriendelijk, accuraat, empatisch, denkt mee en maakt de zware tijd van verlies en rouw iets “lichter”. 

Er worden duidelijke afspraken gemaakt, geen enkele vraag of inspanning was te veel.

Het verzorgen van mijn man werd begeleid door Irene, we hadden niet beter kunnen wensen."

Gevonden via: Evert was ook uitvaartleider bij de begrafenis van mijn schoonzus Netty  Versteeg. (29 augustus 2022)

Page 1 of 13:
«
 
 
1
2
3
 
»