Crematorium Noorderveld, Nieuwegein

In een rustieke omgeving aan de rand van Nieuwegein-Noord naast de begraafplaats ligt crematorium Noorderveld. Indien er een dierbare van u is overleden en u wilt gebruik maken van dit crematorium dan kan Uitvaartverzorging Van Tellingen dit voor u regelen. Desgewenst verzorgen wij ook de opbaring, de rouwkaart en het overbrengen van de overledene. Wij kunnen bij u langs komen om alle mogelijkheden met u door te nemen, neem gerust contact met ons op.

Mocht u willen dat uw dierbare wordt begraven op begraafplaats Noorderveld met voorafgaand een dienst in de kerk of in de aula van Noorderveld dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Wij staan dag en nacht
voor u klaar

030-6913138

Opbaren in Noorderveld

In de dagen voorafgaand aan de plechtigheid is er in crematorium Noorderveld gelegenheid de overledene op te baren in één van de rouwkamers. Hier kan ook een condoleance- en afscheidsmoment worden georganiseerd, dit is doorgaans in de avonduren. Ook kan gebruik gemaakt worden van de aula voor bijvoorbeeld een avondwake of herdenkingsdienst.

Voorzijde Crematorium Noorderveld, Nieuwegein
Aula Crematorium Noorderveld, Nieuwegein

Aula in Noorderveld

Crematorium Noorderveld heeft een aula met daarbij behorende aparte ontvangstruimten voor familie en belangstellenden. De aula heeft 140 zitplaatsen en biedt ruimte voor een plechtigheid met maximaal 300 personen. Het crematorium beschikt over een professionele geluid- en beeldinstallatie voor het ten gehore brengen van muziek en het tonen van foto’s/film. Crematorium Noorderveld beschikt over een orgel en een vleugel. Bent u met een klein gezelschap (tot 10 personen) kunt u ook gebruik maken van de kleine aula, deze is wel zo intiem.

Aula Crematorium Noorderveld, Nieuwegein
Aula Crematorium Noorderveld, Nieuwegein

Catering in crematorium Noorderveld

Na de plechtigheid ontmoeten familieleden en belangstellenden elkaar in de condoleance ruimte. Ook de condoleance kan naar eigen wens worden ingevuld. Vanuit de keuken bieden de medewerkers persoonlijke dienstverlening en wordt de condoleance op gepaste wijze in alle rust begeleid.

crematorium nieuwegein nooderveld condeleance

Adres Crematorium Noorderveld, Nieuwegein

Structuurbaan 1, Nieuwegein