Wie zijn wij

Uitvaartverzorging Van Tellingen is sinds de oorsprong in de jaren ’30 een familiebedrijf; een bedrijf waar de lijnen kort zijn en waar u als familie op een menselijke manier wordt geholpen. Al meer dan 85 jaar een uitvaartverzorging die mensen vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart begeleidt in alle praktische en emotionele zaken rond het overlijden. Mocht iemand in uw naaste omgeving zijn overleden dan komt één van onderstaande uitvaartleiders langs om met u alles te bespreken. Hieronder stellen zij zich voor:

Jan van Eckeveld
Jan van EckeveldJan van Eckeveld: ‘Ik realiseer me elke dag hoe belangrijk het is om stil te staan bij het feit dat wij vader of moeder, uw vrouw of uw man, naar de laatste rustplaats begeleiden.

Het besef dat ieder mens geliefd en kostbaar is en dus alle recht heeft op een mooie uitvaart! En ik weet waar ik over praat. Daarom ligt bij ons het accent op Zorg en Aandacht (met hoofdletters!) voor de familie. Het mag hen aan niets ontbreken. Hun wens moet tot in de puntjes uitgevoerd worden.
Daar sta ik voor!’

Nelly Rouwendaal
Nelly RouwendaalNelly Rouwendaal: ‘Op grond van wat ikzelf heb meegemaakt, weet ik wat rustgevende en ervaren mensen kunnen betekenen in de dagen na het overlijden van iemand waar je zoveel van houdt en waarmee je zoveel hebt gedeeld.

Met hart en ziel voel ik me, om meerdere redenen, verbonden met mensen die afscheid moeten nemen van een geliefde. Het is belangrijk in de gaten te hebben wat een ander nodig heeft. Zonder jezelf op de voorgrond te dringen, maar juist zorgen dat de familie tijd krijgt om afscheid te nemen.’

Oprecht zorgen voor een ander, het verplaatsen in het hart van een ander, en die ander vertrouwen en liefde geven, die eigenschappen moeten in je zitten. Alleen dan kun je dit werk echt goed doen. ’

Jerry Hooghiemstra
Jerry HooghiemstraJerry Hooghiemstra: ‘Nu 10 jaar geleden ben ik in de uitvaartbranche komen werken. Eerst als drager, maar de laatste jaren als uitvaartverzorger. Een afscheid hoort te passen bij het leven dat iemand geleefd heeft. Soms sober, soms uitbundig. Ik ben bewust van het vertrouwen dat men ons geeft om samen met hen het laatste afscheid van een dierbare te organiseren. Je kan het maar 1 keer doen, alles moet kloppen!

 

 

Judith de Klerk
Judith de KlerkJudith de Klerk: ‘Ik ben algemeen medewerkster bij Uitvaartverzorging Van Tellingen sinds februari 2013. Ik heb de verantwoordelijkheid over de boekhouding en tijdens uitvaarten kunt u mij tegenkomen bij het koffie schenken. Met veel aandacht en respect help ik ook bij de laatste verzorging van de overledenen. Dit werk biedt mij veel afwisseling en daar hou ik van.’

 

 

Algemeen medewerkers
Algemeen medewerkers uitvaartverzorging Van TellingenWij hebben een vast team van medewerkers die dagelijks met elkaar samenwerken. Marco, Jan-Willem en Rolf rijden de rouwauto’s op de dag van de uitvaart. Zij helpen bij het overbrengen en het verzorgen van de overledene bij een opbaring. Door hun jarenlange ervaring zijn zij elke situatie wel eens eerder tegen gekomen. Een team dat professionaliteit weet te combineren met persoonlijke betrokkenheid.

 

 

 

 

familie