Reviews

Average rating:  
 42 reviews
by Anonymous on Blank Business Name
Familie Ketelaar, Amerongen

Wij beoordelen uw diensten met een 8,5.

Grote ruimte voor persoonlijke inbreng en duidelijke communicatie, goed advies, goed met ons meegedacht. Allemaal prima.

Eén verbeterpunt: de inrichting van de aula aan de begraafplaats in Amerongen is uw bedrijf onwaardig. Ik schaamde me diep voor de plastic stoelen die de gemiddelde voetbal kantine nog niet zou willen hebben. Maar verder echt alle lof. U mag deze feedback op uw website plaatsen mits u ook het min puntje vermeldt. Nogmaals dank aan Jerry en Nelly. We hopen jullie voorlopig niet nodig te hebben, maar als de tijd daar is komen we zeker bij u terug.

by Anonymous on Blank Business Name
J.M. Bomer-Pouleijn, Amersfoort

Beoordeling met cijfer: 9.

Korte ervaring: Mevrouw Nelly Rouwendaal heeft ons bijzonder goed geïnformeerd en begeleid. Zij bleef steeds heel discreet op de achtergrond. De afscheidsplechtigheid hebben wij, met hulp van Nelly, helemaal zelf kunnen doen. Wat het een intiem en heel persoonlijk afscheid maakte. Alles klopte, muziek en foto's waren perfect getimed.

Verbeterpunt: Ik moest zelf bellen voor de bedankkaartjes. Had het fijn gevonden om na ong. vijf weken vast een telefoontje te krijgen om er over na te denken. Het werd nu een haastklus.

by M.R., A. on Blank Business Name
M.R. uit A.

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 10.

Uw medewerkers weten om van verdrietige omstandigheden toch een mooie herinnering te maken.

Verbeterpunten: --

by Anonymous on Blank Business Name
Carel Moojen, Houten

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 9.

Adequate reactie op ons verzoek en zeker gezien de afstand Zeist-Laag - Keppel. Totale aandacht en bereikbaarheid was optimaal. Gevoel dat we alles in alle rust konden overleggen en er werd geen druk uitgeoefend.

Verbeterpunten: nvt

by Familie van Lienden, Amerongen on Blank Business Name
Familie van Lienden, Amerongen

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 10.

Alles was perfect geregeld, een mooie uitvaart.

Verbeterpunten: Geen.

by Anonymous on Blank Business Name
Dicky Woutersen, Apeldoorn

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 8.

Ervaringsdeskundige mensen. Zonder veel uit te moeten leggen werd begrepen wat onze wensen waren ten aanzien van de overledene. Respectvol en zakelijk. Alles wat moeilijk is in deze omstandigheden werd -voor zover mogelijk- overgenomen door de uitvaartverzorger.

Verbeterpunten: Geen enkele.

by Anonymous on Blank Business Name
Ton en Ans Laros, Doorn

Ik beoordeel Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 9.5

Meedenkend, meelevend, flexibel en alert.

Verbeterpunten: Zou het niet weten

by Anonymous on Blank Business Name
L.J. Oosterveen, Leersum

Misschien dat de betaling van de factuur op de dag van ontvangst voldoende zegt. De crematie van mijn tante Mw. H. Schimmel was exact zoals afgesproken en door alle aanwezigen als zeer waardig ervaren, waarvoor alsnog onze dank.

by JD, uit D on Blank Business Name
JD, uit D

Wij beoordelen  Uitvaartverzorging Van Tellingen met een 10.

Een heel prettige benadering, heel goed aansluitend bij onze gevoelens en wensen. Respectvol, maar zeker niet afstandelijk of koel, wij hebben het ervaren als op een goede manier betrokken.

Open voor wat wij wilden, alle ruimte biedend, op de achtergrond aanwezig en ondersteunend en richtinggevend waar nodig. Alle lof, we zijn er nog steeds heel blij mee. Mede dankzij jullie kijken we terug op een heel goed afscheid!

Verbeterpunten: geen

Gevonden via: familie

by Anonymous on Blank Business Name
Tom Lekkerkerker, Zeist

Van Tellingen is echt een hele fijne en correcte uitvaartverzorger. Allereerst en heel belangrijk een enorme fijne steun. Ik wist niet waar we allemaal aan moesten denken bij het organiseren van een uitvaart. Van Tellingen heeft hierin vanaf het eerste moment ons perfect geholpen en ons goed geadviseerd! Daarnaast zijn al onze uitvaartwensen keurig en netjes verzorgt, niks wat we vroegen was te gek of onmogelijk. Ze hebben voor ons de best mogelijke uitvaart verzorgt, niets aan het toeval overgelaten, alles kon in ons eigen tempo en we kunnen nu terug kijken op een uitvaart waar we echt trots op zijn. Ook na de uitvaart heeft Van Tellingen ons geadviseerd en hulp geboden bij alle zaken die na een uitvaart geregeld moeten worden. Ook erg fijn dat ze niet alleen ons hebben geholpen bij de uitvaart, maar ook na de uitvaart nog voor ons klaar staan. De kwaliteit en service van Van Tellingen is echt top! Ook de prijs was prima, maar voor deze service is geen prijs te hoog! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik iedereen Van Tellingen kan aanbevelen, en hoop ook dat tzt Van Tellingen mijn eigen uitvaart zal organiseren.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»