Wie zijn wij

Uitvaartverzorging Van Tellingen is sinds het begin in de jaren ’30 een familiebedrijf; een bedrijf waar de lijnen kort zijn en waar u als familie op een menselijke manier wordt geholpen. Al meer dan 85 jaar een uitvaartverzorging die mensen vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart begeleidt in alle praktische en emotionele zaken rond het overlijden. Mocht iemand in uw naaste omgeving zijn overleden dan komt één van onderstaande uitvaartleiders langs om met u alles te bespreken. Hieronder stellen zij zich voor:

Jan van Eckeveld
Jan van Eckeveld: ‘Ik realiseer me elke dag hoe belangrijk het is om stil te staan bij het feit dat wij vader of moeder, uw vrouw of uw man, naar de laatste rustplaats begeleiden.

Het besef dat ieder mens geliefd en kostbaar is en dus alle recht heeft op een mooie uitvaart! En ik weet waar ik over praat. Daarom ligt bij ons het accent op Zorg en Aandacht (met hoofdletters!) voor de familie. Het mag hen aan niets ontbreken. Hun wens moet tot in de puntjes uitgevoerd worden. Daar sta ik voor!’

Nelly Rouwendaal
Nelly Rouwendaal: ‘Op grond van wat ikzelf heb meegemaakt, weet ik wat rustgevende en ervaren mensen kunnen betekenen in de dagen na het overlijden van iemand waar je zoveel van houdt en waarmee je zoveel hebt gedeeld.

Met hart en ziel voel ik me, om meerdere redenen, verbonden met mensen die afscheid moeten nemen van een geliefde. Het is belangrijk in de gaten te hebben wat een ander nodig heeft. Zonder jezelf op de voorgrond te dringen, maar juist zorgen dat de familie tijd krijgt om afscheid te nemen.’

Oprecht zorgen voor een ander, het verplaatsen in het hart van een ander, en die ander vertrouwen en liefde geven, die eigenschappen moeten in je zitten. Alleen dan kun je dit werk echt goed doen. ’

 

Judith de Klerk
Judith de Klerk: ‘Ik ben algemeen medewerkster bij Uitvaartverzorging Van Tellingen sinds februari 2013. Ik heb de verantwoordelijkheid over de boekhouding/website. 

Met veel aandacht en respect doe ik samen met een collega de laatste verzorging, dat wil zeggen: het wassen en aankleden van de overledene. Tevens verzorg ik de catering.

 

 

Algemeen medewerkers
Wij hebben een vast team van medewerkers die dagelijks met elkaar samenwerken. Marco, Jan-Willem en Rolf rijden de rouwauto op de dag van de uitvaart. Zij helpen bij het overbrengen en het verzorgen van de overledene bij een opbaring. Door hun jarenlange ervaring hebben zij iedere situatie eerder meegemaakt. Een team dat professionaliteit weet te combineren met persoonlijke betrokkenheid.

Van links naar rechts: Marco, Rolf, Judith, Jan, Nelly, Jerry, Conny en Jan-Willem