Onze visie

Begrafenisonderneming Van Tellingen
De heer Van Tellingen sr. had vanaf het moment van de oprichting van ‘de begrafenisonderneming’ een doel voor ogen. Een doel dat vandaag de dag nog steeds centraal staat. Begrafenisonderneming Van Tellingen zou ‘het vertrouwde uitvaart adres’ worden voor de inwoners van Zeist en omstreken.

Toegankelijk en transparant
Dit gedachtegoed van de heer Van Tellingen sr. zetten wij graag voort. Een uitvaartverzorging waar je altijd persoonlijk wordt begeleid. Voor iedereen toegankelijk en laagdrempelig. De verschillende tradities zijn ons bekend en tegelijkertijd staan wij voorop bij vernieuwingen.

Tijd voor elkaar
Wij hebben de tijd. Door duidelijk de prioriteiten van elke beslissing aan te geven weet u waar u aan toe bent. Niet alles hoeft in het eerste gesprek beslist te worden. Er is bij ons alle ruimte voor een tweede of een derde gesprek. Stap voor stap begeleiden wij u gedurende de dagen voor het afscheid.

Verstand en gevoel
U mag erop rekenen dat de organisatie in vertrouwde, professionele handen is. Elke vraag verdient een gedegen antwoord. Ons vak vraagt meer dan alleen kennis van zaken. Het draait niet alleen om het opbaren, officiële formulieren invullen, het reserveren van de kerk of aula, meedenken met het opstellen van een tekst op de rouwkaart, of het bespreken van de kwaliteit van de kist en het helder voorrekenen van de offerte. Het is in veel opzichten een combinatie van verstand en gevoel. Want ook óns hart is ermee gemoeid.

Eigen beheer
Wij hebben onze eigen uitvaartcentra in Zeist en Amerongen. Ook hebben wij een eigen wagenpark. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van derden, waardoor we de prijs laag kunnen houden en snel ter plaatse kunnen zijn.

Alle praktische zaken uit handen
Soms wordt ons wel gevraagd of wij ook de rouwadvertenties en de uitkering van de polissen van de uitvaartverzekeringen verzorgen. Dit is blijkbaar niet bij alle uitvaartondernemingen standaard. Bij ons wel, alle praktische zaken rondom een uitvaart nemen wij graag voor u uit handen. Wij begrijpen goed dat u wel iets anders aan het hoofd heeft.

Vanaf het eerst contact éénzelfde gezicht
Ons doel is helder: de uitvaart moet precies zo lopen als besproken is met de familie. Maar wat misschien wel net zo belangrijk is, is de samenwerking gedurende de week voor de uitvaart. Daarom wordt u bij Van Tellingen vanaf het moment van het eerste contact tot en met de uitvaart begeleid door dezelfde persoon. Zo ziet u de hele week een vertrouwd gezicht.

oude kistenmakerij

oude kistenmakerij

De visie van Uitvaartverzorging van Tellingen

Slot Zeist