Uitvaartcentrum

Sinds mei 2018 beschikt uitvaartonderneming Van Tellingen over een nieuw uitvaartcentrum aan de Leeuweriklaan 2 te Zeist.

  • 24-uurs afscheidskamers met eigen sleutel voor nabestaanden
  • Sfeervolle aula voor een afscheidsplechtigheid met 120 zitplaatsen
  • Warme condoleanceruimte
  • Rolstoel toegankelijk
  • Ruim parkeerterrein

Uitvaartcentrum Zeist
Als u door de voordeur stapt komt u in onze ontvangkamer/condoleanceruimte. Deze stijlvolle ruimte wordt gekenmerkt door warme kleuren. Aan deze ontvangkamer ligt een afscheidskamer. Achter de afscheidskamer ligt de aula, met 120 zitplaatsen. Naast professionele audio- en beeld apparatuur hebben wij een piano, orgel. U kunt bij ons de foto’s en de muziek doorgeven en wij zorgen voor een mooie weergave hiervan.

Uitvaartcentrum Amerongen
Op de begraafplaats in Amerongen staat ons andere uitvaartcentrum. In beide uitvaartcentra kunnen wij de overledene opbaren in de dagen tot de uitvaart. U kunt afscheid komen nemen wanneer u dat uitkomt. Ook is het mogelijk om op deze locaties een afscheidsdienst en/of condoleance te houden. Klik hier voor meer informatie.

Afscheidskamer 1

Afscheidskamer 2

Bloesemkamer

Condoleancekamer

Gedachtenishoekje

Keuken afscheidskamers

Aula

Aula

Beeld en geluid
Een foto zegt meer dan duizend woorden. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid eigen foto’s en muziek aan te leveren, vervolgens maken wij voor u een in memoriam film. Deze kan worden getoond tijdens de plechtigheid. Voor een rustige weergave van de beelden adviseren wij ongeveer 6 seconden per foto, dit komt neer op ongeveer 30 foto’s per muziekstuk van 3 a 4 minuten. U kunt de foto’s en muziek versturen via wetransfer naar info@uitvaart-vantellingen.nl of aanleveren op een usb stick.