Crematorium Noorderveld, Nieuwegein

nooderveld
In een rustieke omgeving aan de rand van Nieuwegein-Noord naast de begraafplaats ligt crematorium Noorderveld. Indien er een dierbare van u is overleden en u wilt gebruik maken van dit crematorium dan kan Uitvaartverzorging Van Tellingen dit voor u regelen. Desgewenst verzorgen wij ook de opbaring, de rouwkaart en het overbrengen van de overledene. Wij kunnen bij u langs komen om alle mogelijkheden met u door te nemen, neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 030-6913138 of via onze contactpagina.

Mocht u willen dat uw dierbare wordt begraven op begraafplaats Noorderveld met voorafgaand een dienst in kerk of in de aula van Noorderveld dan is dit uiteraard mogelijk.

In de dagen voorafgaand aan de plechtigheid is er in crematorium Noorderveld gelegenheid de overledene op te baren in één van de rouwkamers. Ook kan gebruik gemaakt worden van de aula voor bijvoorbeeld een avondwake of herdenkingsdienst.

Aula
Crematorium Noorderveld heeft een aula met daarbij behorende aparte ontvangstruimten voor familie en belangstellenden. De aula heeft 140 zitplaatsen en biedt ruimte voor een plechtigheid met maximaal 300 personen. Het crematorium beschikt over een professionele geluidsinstallatie voor het ten gehore brengen van bijvoorbeeld Cd’s. Ook is het mogelijk live muziek ten gehore te laten brengen. Crematorium Noorderveld beschikt over een orgel en een vleugel.

topgoedcrem-nieuwegein-nooderveld-aula (1)

Condoleance in crematorium Noorderveldcrematorium nieuwegein nooderveld condeleance Na de plechtigheid ontmoeten familieleden en belangstellenden elkaar in de condoleance ruimte. Ook de condoleance kan naar eigen wens worden ingevuld. Vanuit de keuken bieden de medewerkers persoonlijke dienstverlening en wordt de condoleance op gepaste wijze in alle rust begeleid. Het crematorium biedt naast de standaard consumpties en catering diverse andere mogelijkheden.

Adres en kaart

Structuurbaan 1, Nieuwegein

Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit