Algemene Begraafplaats Bunnik

Begrafenisondernemer van Tellingen in Bunnik
Bunnik heeft twee begraafplaatsen, de Algemene Begraafplaats aan de Provincialeweg 63 en de Rooms Katholieke begraafplaats aan de Stationsweg te Bunnik. Mocht er een dierbare van u zijn overleden en is het de wens hem of haar te begraven op de begraafplaats in Bunnik dan kan begrafenisondernemer van Tellingen dit voor u regelen. Wij kunnen vrijblijvend bij u langs komen om alle mogelijkheden met u door te nemen, neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 030-6913138 of via onze contactpagina.

Opbaren in Bunnik
Opbaren kan thuis (in het verzorgingshuis) of in het uitvaartcentrum van Tellingen aan de Leeuweriklaan 2 te Zeist. De overledene kan hier meerdere dagen worden opgebaard met de mogelijkheid voor bezoeken en condoleances.

Afscheid in Bunnik
Was de overledene kerkelijk, dan kunt u het afscheid in de kerk houden in Bunnik.
Een andere mogelijkheid is om een afscheidsplechtigheid te houden voor een groep tot 75 personen bij de Witte Huisjes, Kerkpad 3 te Bunnik. Een condoleanceavond behoort ook tot de mogelijkheden. Een geluidsinstallatie is aanwezig, een scherm voor het tonen van foto’s en of video’s kan worden gehuurd.

De condoleance na afloop van de begrafenis kan ook in deze witte huisjes worden gehouden. Een andere mogelijkheid is in het lievelingsrestaurant van uw dierbare. Denk aan Restaurant Vroeg, Achterdijk 1, 3981 HA Bunnik. Of aan Restaurant ‘t Wapen van Bunnik, Dorpsstraat 9, 3981 EA Bunnik.

Een plechtigheid kan ook worden georganiseerd in locatie 78. Ook is dit restaurant uiterst geschikt voor een condoleance, voor groepen tot 250 personen. Condoleance arrangementen zijn bij ons op te vragen.

Begraafplaats Bunnik

Graven kopen
Op de begraafplaats kan men een graf kopen of een graf huren. Het is mogelijk voor niet ingezetenen van Bunnik om op deze begraafplaats begraven te worden.

Kosten graf
De kosten voor een graf zijn zeer afhankelijk van uw wensen. Voor een gedetailleerde prijsopgaaf kunt u contact met ons opnemen.

Adres en kaart

Provincialeweg 63, Bunnik

Mijn locatie
Bereken route